دات نت نیوک

دانشکده علوم پزشکی بهبهان

فراخوان جذب نیرو کمک پرستاری در دانشکده علوم پزشکی بهبهان

" فراخوان جذب و به کارگیری نیرو " موسسه کارآفرینان آوا سلامت در نظر دارد به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دانشکده...
1398/02/22 | خ سالاری | فراخوان ،جذب نیرو کمک، پرستاری ،در ،دانشکده علوم پزشکی بهبهان | عمومی،اخبار ویژه،خبر اسلایدر،اطلاعیه ها | 924 | 0 نظر | print | |

" فراخوان جذب و به کارگیری نیرو "

موسسه کارآفرینان آوا سلامت در نظر دارد به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دانشکده علوم پزشکی بهبهان در رشته کمک پرستار، نیروی شرکتی جذب نماید.

متقاضیان محترم می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی آوا سلامت به آدرس https://avasalamat.org مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است ثبت نام صرفا به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اینترنتی مذکور صورت خواهد گرفت .متقاضیان می توانند از تاریخ یکشنبه مورخ 98/2/22 الی 98/2/31 با مراجعه به آدرس اینترنتی موسسه کارآفرینان آواسلامت نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دفترچه فراخوان جذب نیرو کمک پرستاری در دانشکده علوم پزشکی بهبهان

نویسنده