• ۱۳۹۷/۰۲/۰۳ ۰۹:۰۶:۲۱
  • توسط ravabet
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۰۲/۰۳ ۰۹:۱۱:۳۳

نشست معاونین توسعه منطقه چهار

اولین نشست تخصصی مدیران توسعه مدیریت و منابع دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه چهار کشور در سال جدید به میزبانی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بهبهان با حضور دکتر کاوه مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، معاونین توسعه : اهواز ، شوشتر ، دزفول ، لرستان ، آبادان و سرپرست و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی در محل پلاژ مارون برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد پور سرپرست دانشکده علوم پزشکی ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی به موضوعاتی از قبیل :
لزوم نگاه به اهمیت توسعه و لزوم دید و افق جامع تر به توسعه به عنوان ارکان اساسی سیستم ها ، سعی در اعمال الزامات توسعه از جمله : لزوم مطالعات و دانش کاربردی ؛ استفاد از تجارب دیگر دانشگاهها و سازمانها ، پاسخگویی و شفاف سازی سازمانی ، خود انتقادی سازنده ؛ هدفمند کردن مصارف منابع و ... اشاره کرد.
در ادامه مهندس نصرالله زاده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی ابراز امیدواری کرد که با این نشست ها و تبادل نظرات و تجربیات بتوانیم گامهای اساسی در مسیر پیشرفت و پیشبرد اهداف برداریم.

سپس دکتر کاوه مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت نکاتی از قبیل : اهمیت و حجم وسیع فعالیتها معاونت های توسعه در حوزه های مختلف : پشتیبانی ، برنامه ریزی و پاسخگویی ؛ گامهای اساسی برداشته شده در طرح تحول سلامت و مشخصا کاهش پرداختی از جیب مردم ؛ تاکید وزارت بر اداره دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی بصورت مستقل و هیت امنای بر مبنای وابستگی کمتر به وزارت و اتخاذ تصمیمات بهتر و قوی تر ، بهره گیری از نتایج ظرفیت منطقه بندی از جمله : افزایش قدرت و امکانات و پتاسنیل ها و اخذ تصمصیم گیری بهتر ، بررسی و حل مشکلات و چالشها با بهره گیری از تجربیات همدیگر در کوتاهترین زمان ممکن و بالتبع کاهش هزینه ها ... اشاره کرد.

در ادامه دستور کار جلسه قرائت شد و موارد مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و نهایتا تصمیمات لازم اتخاذ شد. از جمله موارد دستور کار جلسه :

- شناسایی قابلیت های موجود جهت ایجاد منابع جدید درآمدی

- چرایی عدم وجود الگویی یکسان و شفاف در انواع قراردادهای دانشگاههای علوم پزشکی

- تدوین یک روش واحد جهت ارزیابی انطباق

- استفاده از سیستم تدکار جهت شفاف سازی در انتخاب پیمانکار ، محاسبه ریز متره و تنظیم صورت وضعیت

- جایگزینی سیستم هوش تجاری به سیستم قاصدک

عدم وجود منابع مالی جهت تامین اعتبار مشاغل سخت و زیان آور