• ۱۳۹۵/۰۳/۱۳ ۲۱:۵۱:۵۲
  • در اخبار فناوری اطلاعات
  • اخرین ویرایش: -/-

جشن میلاد نور

به مناسبت سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت ٰ‌صاحب الزمان حضرت مهدی (عج )  به همت بسیج جامعه پزشکی و پایگاه بسیج مقاومت دانشکده علوم پزشکی و با حضور مسئولین و پرسنل مراکز ذیربط دانشکده مراسم جشنی در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده برگزار گردید . مراسم  با  تلاوت  فرازی چند از کلام الله مجید و ادای احترام حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی شروع شد و سپس  دکتر زارع زاده سرپرست دانشکده  ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک ایام شعبانیه در سخنانی به لزوم بزرگداشت جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس  اشاره نمود. در ادامه مداح اهل بیت به مولودی خوانی پرداخت . اجرای مسابقه و  دف نوازی از دیگر برنامه های این مراسم بود. در پایان مراسم نیز از جانبازان شاغل در  مجموعه های ذیربط دانشکده با اهداء هدیه و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.