• ۱۳۹۵/۰۳/۱۳ ۲۱:۱۸:۰۲
  • در اخبار فناوری اطلاعات
  • اخرین ویرایش: -/-

همایش سفیران سلامت دانش آموزی

همایش سفیران دانش آموزی همزمان با سراسر کشور  با همکاری معاونت بهداشتی دانشکده و معاونت پرورشی آموزش و پروش شهرستان بهبهان و با حضور سفیران سلامت دانش آموز و مربیان بهداشتی مدارس  در محل تالار معلم شهرستان برگزار کردید.

در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت فرازی چند از کلام الله مجید و ادای احترام حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی  آقای تبریزی معاونت پرورشی آموزش و پرورش شهرستان ضمن عرض خیر و مقدم  در سخنانی به نقش و اهمیت  تربیت  به خصوص تربیت زیستی اشاره نمود.

سپس آقای نخعی کارشناس سلامت آموزش و پرورش گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته توسط سفیران سلامت ارائه داد. اجرای سرود  توسط گروه سرود دانش آموزی  از دیگر بخشهای مراسم بود. سپس دکتر شبرو معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی به اهمیت و پتانسیل های دانش آموزان برای اشاعه رفتارهای بهداشتی در میان دانش آموزان مدارس و انتقال این آموزه ها به   خانواده ها اشاره نمود.

قرائت سوگندنامه سفیران سلامت توسط یکی از سفیران سلامت از دیگر قسمت های برنامه بود. تجلیل از سفیران سلامت دانش آموز و اهداء لوح تقدیر و جواِئز به دانش آموزان سفیر پایان بخش مراسم بود.

در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت فرازی چند از کلام الله مجید و ادای احترام حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی  آقای تبریزی معاونت پرورشی آموزش و پرورش شهرستان ضمن عرض خیر و مقدم  در سخنانی به نقش و اهمیت  تربیت  به خصوص تربیت زیستی اشاره نمود.

سپس آقای نخعی کارشناس سلامت آموزش و پرورش گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته توسط سفیران سلامت ارائه داد. اجرای سرود  توسط گروه سرود دانش آموزی  از دیگر بخشهای مراسم بود. سپس دکتر شبرو معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی به اهمیت و پتانسیل های دانش آموزان برای اشاعه رفتارهای بهداشتی در میان دانش آموزان مدارس و انتقال این آموزه ها به   خانواده ها اشاره نمود.