• ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ ۲۱:۴۳:۴۴
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ ۲۰:۴۹:۴۳

برگزاری كمپین شهروند سالم با محوریت غلبه بر دیابت

به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت در پنجمین روز این هفته دانشکده علوم پزشکی با همکاری شهرداری و کانون فکری پرورش کودکان و نوجوانان اقدام به برپایی کمپین نمود. این کمپین از ساعت 10  صبح تا 22 شب در محل باغ ملی شهرستان برگزار گردید . در این کمپین برنامه های متنوعی از جمله : اجرای نمایش عروسکی با موضوع سلامت ، سخنرانی متخصص داخلی با عنوان دیابت و عوارض دیابت ، برپایی چادر تحت عنوان ایستگاه سلامت و اندازه گیری قد و وزن و شاخص BMI  ،انجام مشاوره تغذیه و مشاوره خانواده در زمینه سیاستهای جدید جمعیتی و فرزندآوری ، مشاوره سلامت روان ، توزیع پمفلت و بروشر و پوسترهای هفته سلامت ، نصب تراکت و بنر ،برگزاری مسابقه با موضوع دیابت ،  توزیع میوه بین شرکت کنندگان با هدف ترویج تغذیه سالم ، برگزاری مسابقه نقاشی سلامت ،  برپایی جشنواره غذاهای سالم و ... اجرا گردید.  سخنرانی دکتر شبرو معاونت بهداشتی دانشکده در خصوص شیوع بیماری دیابت و لزوم توجه جدی به این بیماری  ، دیابت در دوران بارداری ، افراد مستعد برای ابتلاء به دیابت ، و راههای پیشگیری با رعایت مواردی از قبیل : رژیم غذای مناسب ، تحرک و ورزش پایان بخش مراسم کمپین بود .