• ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ ۲۱:۲۸:۲۶
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ ۲۰:۴۱:۵۳

جشن ویژه مبعث پیامبر اكرم (ص) و تقدیر از فعالان عرصه سلامت

جشن ویژه مبعث پیامبر اکرم (ص) و همچنین مراسم تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت با حضور حجت الاسلام و المسلمین شفیعی نماینده ولی فقیه در دانشگاههای استان خوزستان ، دکتر زارع زاده سرپرست دانشکده علوم پزشکی و دیگر مسئولین و پرسنل دانشکده علوم پزشکی در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.  مراسم با تلاوت فرازی چند از کلام الله مجید و ادای احترام حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی شروع شد . سپس دکتر زارع زاده  ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک بعثت پیامبر اکرم (ص) به مباحثی پیرامون اهمیت سلامت ، فاکتورهای مهم دخیل در امر سلامت و همچنین لزوم ارج نهادن به زحمات  فعالان و حامیان  عرصه سلامت  پرداخت.  در ادامه مولودی خوانی های زیبایی اجرا شد که مورد اسقبال حضار قرار گرفت. سپس حجت الاسلام و المسلمین شفیعی نماینده ولی فقیه در دانشگاههای استان خوزستان ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و همچنین تسلیت مناسبت های شهادت  سخنانی پیرامون دوران قبل و بعد از بعثت پیامبر اکرم (ص)  و اینکه هدف از بعثت پیامبر تربیت انسانها بوده است ایراد نمود  و در ادامه سخنانشان به نقش دین  در سعادت بشر اشاره نمود که در صورت جدایی دین از جامعه ی ، چیزی از آن جامعه باقی نخواهد ماند . فلسفه ی بعثت و اهمیت مباحث سلامت در تعالیم اسلام از دیگر موارد مطرح شده توسط نماینده ولی فقیه بود.  مراسم با اهداء لوح و هدیه به فعالان و حامیان عرصه سلامت و همچنین تقدیر از کارگران موجود در مراکز ذیربط دانشکده به پایان رسید.