• ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ ۲۱:۰۱:۳۲
  • در خبر عمومی
  • توسط admin
  • بازدید: 171
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ ۲۰:۴۰:۲۹
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف

تاكنون هیچ مورد قطعی تب كریمه كنگو در شهرستان بهبهان كشف نشده است

 تا کنون هیچ مورد قطعی تب کریمه کنگو در شهرستان بهبهان کشف نشده است

توضیحات دکتر شبرو  معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بهبهان پیرامون بیماری تب کریمه کنگو:

بدنبال انتشار اخبار مشکوک  به بیماری تب کریمه کنگو در بهبهان سریعا اخبار ضد و نقیضی از طریق شبکه های اجتماعی  مجازی بین مردم منتشر شده که بعضا کذب و ناصحیح می باشد.

مرکز بهداشت شهرستان بهبهان وجود هر گونه بیمار قطعی مبتلا به تب کریمه کنگو را تاکنون تکذیب می نماید.

موضوع از آنجا آغاز شد که چند تن از قصاب های شهر اقدام به ذبح دام مشکوک به بیماری در خارج از کشتارگاه و محیطی کاملا غیر بهداشتی نموده و در طی چند روز بعد دچار تب و ضعف و بیحالی و کاهش شدید سلولهای خونی و پلاکت می گردند که دو نفر از آنان در بیمارستانهای اهواز جهت بررسی مغز و استخوان از نظر بیماریهای خونی و نیز بیماریهای عفونی بستری و نمونه گیری با شک به بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماریهای عفونی انجام می گردد. به محض گزارش بستری افراد مذکور به این مرکز ، جستجو برای یافتن سایر همدستان آن دو نفرنیز انجام گرفت  که یکی از آنها با همان علائم شناسایی و در بیمارستان شهرستان بستری و نمونه گیری از او تهیه و تحت درمان بیماریهای عفونی قرار می گیرد . فرد چهارم با توجه به عدم تب و سایر علائم و سالم بودن آزمایشات ترخیص می گردد.

 از مردم فهیم شهرمان تقاضا داریم به شایعات توجه نکرده و اطلاعات صحیح را درباره بیماریهای عفونی از واحد مبارزه با بیماریهای این مرکز     (با شماره تماس :52835875-061 )دریافت نمایند.

 ضمنا به توصیه های بهداشتی زیر توجه کرده تا به بیماریهای مشترک انسان و حیوان گرفتار نشوند.

1-   لازم است محل نگهداری دام بهداشتی و قابل شستشو و به دور از محل مسکونی بوده و در پایان شیفت کاری ضدعفونی گردد.

2-   افرادی که در ذبح دام فعالیت دارند علاوه بر کارت سلامت می بایست مجهز به لباس کار کامل یکسره و به کلاه ، ماسک ، دستکش ، چکمه ، عینک محافظ بوده که برای جلوگیری از گزش کنه ها و ورود به داخل لباس و همچنین برای جلوگیری از برخورد با ترشحات دام آلوده ضروری میباشد .

3-   جایگاه دام مشکوک را قرنطینه و گوشت و احشای خوراکی حاصل از دام مشکوک باید ضبط گردد.

4-   جایگاه دام مشکوک می بایست بلافاصله تحت نظر کارشناسان دامپزشکی سم پاشی و ضدعفونی گردد.

5-   از ذبح دام در منازل ، معابر و مکانهای عمومی باید اجتناب شود.

6-   مردم عزیز حتما از محل های مطمئن بهداشتی و مورد تائید مرکز بهداشت و دامپزشکی گوشت و فرآورده های گوشی خود را تهیه نمایند.

7-   از خرید گوشت های که به صورت غیر بهداشتی و خارج از ماشین های سردخانه حمل و توزیع می شوند اجتناب فرمائید.

8-   ترشح خون حیوان بیمار به زخم های باز دهان یا چشم شما می تواند به سرعت شما را بیمار کند.

9-   بعضی افراد عادت دارند که جگر را خام بخورند یا گوشت را استیکی یا کباب را نیم پز میل کنند که این کار می تواند فرد را به بیماریهای مشترک انسان و دام دچار کند.

10-            گوشت را قبل از خرد کردن و مصرف به مدت 24 ساعت و جگر و دل و قلوه را به مدت 48 ساعت در یخچال با دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری کنید که سرمای یخچال عامل بیماری زا (ویروس تب کریمه کنگو ) را از بین می برد و پس از آن گوشت فاقد ویروس بوده و برای مصرف مشکلی ندارد.

11-       از مصرف گوشتهای تغییر رنگ یافته یا دارای لکه های سفید و فاقد مهر دامپزشکی جدا خودداری فرمائید.

12-       خانم های خانه دار در موقع خرد کردن گوشت و جگر حتما از دستکش استفاده نمائید.

13-            از نگهداری دام در منزل جدا خودداری فرمائید.

14- از نگهداری فضولات دامی در محل زندگی خودداری فرمائید.
اشتراک
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...

یک نظر بنویسید

نام:: فیلد اجباری.
آدرس رایانامه: فیلد اجباری. غیر فعال
وبسایت::
کد امنیتی:: فیلد اجباری.
دیدگاه: فیلد اجباری.