• ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ ۱۱:۳۶:۳۹
  • توسط bagdeli
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۰۲/۳۰ ۱۰:۱۰:۳۹

اولین مجمع سلامت شهرستان

اولین مجمع سلامت شهرستان با حضور امام جمعه شهرستان ، فرماندار ، معاونت سازمانهای مردم نهاد دانشگاه جندی شاپور اهواز ، مدیران ادارات و نهادهای شهرستان ، سمن ها ، خیرین عرصه سلامت و سفیران سلامت در تالار آفاق شهرستان برگزار شد.

در ابتدای برنامه دکتر محمد پور سرپرست دانشکده علوم پزشکی ضمن عرض خیر مقدم به حضار به تشریح برنامه خود مراقبتی ، و همچنین کانونهای سلامت محله ، شورای سلامت و در سطحی فراتر مجمع ملی سلامت پرداخت که با تشکیل این کانونها با مشارکت مردم و هدایت دست اندرکاران متخصص سلامت و درمان و همچنین گروههای سیاسی و مردمی در سطح شهرستان گامهای ارزنده ای در جهت "سلامت برای همه و همه برای سلامت " برداریم . دکتر محمد پور در ادامه یاآور شد : کانونهای سلامت محله در حال حاضر در برخی از محله های شهرستان تشکیل شدند. از نهادها و ارگانها جهت ایجاد کانونهای سلامت در وهله اول دعوت می شود. از مشارکت خیرین شهرستان در پروژه های متعدد حوزه سلامت شهرستان که در ارتقا ء سلامت شهر نقش موثر و مفیدی و تشکر و قدردانی کردند. از مسئولین ادارات و نهادها که صمیمانه همکاری و مشارکت می کنند تقدیر و تشکر می کنیم.

دکتر شبرو معاون بهداشتی دانشکده در ادامه به سیر گذر از بیماریهای واگیر به بیماریهای غیر واگیر اشاره کرد.
دکتر شبرو با تشریح فعالیتهای صورت گرفته در شورای سلامت شهرستان اشاره و گفت: به خاطر همگیر بودن سلامت مشارکت تمام گروهها و سمن های داوطلب ، سفیران سلامت و خیرین امری لازم و ضروری است. مجمع سلامت در سطحیبالاتر از شورای سلامت در جهت " سلامتی برای همه " تلاش می کنندو بر ماست که برای نهادینه کردن تلاش کنیم.

75درصد مولفه های سلامت در اختیار وزارت بهداشت نیستند و به همین خاطر مشارکت و تلاش همه دستگاهها ضروری است . معاون بهداشت دانشکده با اشاره به تشکیل اولین مجمع در تهران و ابلاغ به تمام استانها و دستگاههای اجرای برای تشکیل این مجمع یادآور شد در سطح شهرستان فرماندار ناظر و دانشکده علوم پزشکی دبیر مجمع می باشد.

تشریح اهداف مجمع از جمله : تسهیل دستیابی به شاخص های عدالت در سلامت ، افزایش اگاهی مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی ، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد ،خانواده و جامعه در تامین و ارتقاء سلامت ؛ شناسایی و تقدیر از برترین های سلامت و .... ؛ تبیین وظایف مجمع از جمله : الویت های سلامت در شهرستان ، تدوین برنامه جامع شهرستان و تعیین نقش و وظایف هر سازمان و نهاد و .. از دیگر محورهای صحبت های دکتر شبرو بود.

حجه الاسلام و المسلمین ناصری امام جمعه شهرستان نیز ضمن تقدیر از دست اندرکاران به لزوم تلاش بیش از پیش برای حل مشکلات سلامت شهرستان تاکید نمود. ؛ مهندس حری فرماندار شهرستان نیز با اشاره به به خدمات طرح تحول سلامت هدف مجمع سلامت را اجتماعی کردن مقوله سلامت در حوزه های مختلف و سیاستگذاری و نهادینه کردن بحث سلامت عنوان نمود. و در ادامه یادآور شد که : از تدابیر این دولت مجمع ملی سلامت برای درگیر کردن همه به مقوله اساسی سلامت است و سازمان ها و نهادها نیز باید در برنامه ریزها و فعالیتهایشان سلامت مردم را در الویت همه کارها قرار دهند و برای نهادینه کردن آن تمام تلاش خود را به کار گیرند.

در پایان برنامه نیز از برگزیدگان حامی سلامت و خیرین سلامت با اهدا لوحو هدیه تقدیر به عمل آمد.

مجمع سلامت شهرستان