• ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ ۲۰:۴۶:۰۸
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ ۲۰:۵۸:۰۶

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده علوم پزشكی بهبهان

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی  رشته های اتاق عمل و رادیولوژی ورودیهای سال1391 با حضور مهندس کشت زر نماینده منتخب  مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، دکتر زارع زاده سرپرست دانشکده علوم پزشکی و دیگر مسئولین دانشکد ه علوم پزشکی ، اساتید ، دانشجویان و خانواده های آنان در سالن آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در ابتدایی این مراسم فرازی چند از کلام الله مجید تلاوت شد و سپس حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ادای احترام نمودند.  مراسم با عرض خیر مقدم توسط مهندس شهبازی مدیر فرهنگی دانشجویی ادامه یافت. سپس  کلیپهای زیبا  از خاطرات دانشجویان  پخش گردید . اجرای موسیقی ، اجرای مسابقه ، شعر خوانی و دل نوشته های زیبای دانشجویان از دیگر برنامه های اجرا شده بود. در ادامه از شش نفر از دانشجویان نمونه  اتاق عمل و رادیولوژی با اهداء هدیه تقدیر شد. اهداء تندیس به دانش آموختگان و قرائت سوگند نامه پایان بخش جشن بود.